zaterdag 10 september 2011

Wreck this App

Keri Smith ken je misschien al van Wreck this Journal of this is not a book. Er is nu ook een telefoon App van haar: Wreck this App. Zo kun je ook onderweg lekker creatief bezig zijn op je  Iphone of Ipad. Hij is helaas niet gratis; €3,99 bij i-tunes... Maar wel heel leuk!Ik snap dat niet iedereen een Iphone of Ipad heeft, dus vanavond nog een andere leuke, creatieve en lekkere link voor iedereen!

Klaartje

7 opmerkingen:

Yvonne zei

Inderdaad, ik heb geen I-phone of I-pad of ..... alleen een mobiel waarmee je ..... kunt bellen, ha ha! Maar ook onderweg creatief bezig zijn, in de trein, de bus, de metro, tijdens een saaie lunchpauze, whatever, ja, dat lijkt mij ook wel wat!
Groetjes van Yvon

Godelieve zei

Zo kan een saaie vergadering nog leuk worden :)

Hermien (Sproet) zei

Ha, ik heb laatst http://itunes.apple.com/nl/app/the-fantastic-flying-books/id438052647?mt=8 gedownload, kostte ook bijna vier euro, maar oh, wat LEUK!! Morris is meer een prentenboek waarbij je ook opdrachten kunt doen *ook tekenen bijv..

Ik blijf me nog steeds verbazen over wat er allemaal IS en KAN!! Leuk, leuk, leuk, deze is ook leuk ☺☺

Anneke zei

Om je nooit nog ergens te vervelen dit!

Dymphie zei

oowww help, moet ik nu toch nog aan de aai-pet?

Eveline zei

Als je geen iPad of iPhone hebt kun je natuurlijk ook nog gewoon de papieren versie, Wreck this Journal, proberen. Lekker kliederen in een boek.

Debbie Stip zei

oei...nog meer voor op mijn verlanglijstje dus hahaha..
xxDebbie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails