dinsdag 13 september 2011

Kalender dagboek


Een heel leuk concept vind ik dit. Een kaartje voor iedere dag van het jaar, waarop je kan neerpennen wat je die dag deed. En de volgende jaren schrijf je telkens je dagboekregels van die dag op hetzelfde kaartje. Een manier om iedere dag een keertje terug te blikken op de gewone (en misschien minder gewone) dagdagelijkse dingen van de voorbije jaren. Amanda van Wit & Whistle maakte dit prachtige exemplaar.

17 opmerkingen:

Yvonne zei

Erg leuk idee! Je weet een jaar verder niet meer wat je deed, het is vaak al moeilijk om het van een week geleden te achterhalen. Lijkt mee ook vooral leuk voor je kinderen later die dan kunnen lezen wat jij deed op die dag.
Maar om het vol te houden iedere dag op te schrijven, daar moet je wel weer een beetje discipline voor hebben.
Leuke link Els!
Groetjes van Yvon

Unknown zei

Erg leuk vorm gegeven ook. Ik heb nog zo'n lege bak hier staan. Maar die ga ik omtoveren tot receptenbak. Maar dit is ook een erg leuk idee. En weer eens wat anders dan een dagboek.

Bedankt voor de link!

Groetjes Marieke

Hermien (Sproet) zei

Wat een leuk idee, maar wel eentje waarvan ik weet dat ik het niet op ga brengen..ha, het bijhouden van blogs kost al het nodige, tussendoor werken, fysio-en, dokters blij maken, getrouwd zijn (!!!☺☺☺)hmmm wel vreemd, deze volgorde..hahahaha, ook nog zo nu en dan knutselen, waaaaaaaaaar blijft de tijd?? (ik heb hem nog niet gevonden☺☺☺)

Lang verhaal om te zeggen dat ik het wel erg mooi vind...haha

Vera zei

Echt heel gaaf, wat een idee!!!

Groetjes

Vera

Anneke zei

Ik vind het een heel origineel idee! En de kaartjes zitten dan ook nog eens in zo'n mooi doosje!

Rika zei

Wat een leuk idee!

Jeany zei

nou, aangezien ik helemaal doosjes gek ben (☺) vind ik dit een erg leuke link, ennnnnnnnnnn, sinds ik op kalligrafeerles zit, is dit weer een extra aanvulling/uitdaging. gaaf!!

Unknown zei

Deze heb ik opgeslagen op de computer! Het is niet iets wat ik zelf snel zou doen maar het lijkt me in een bijzondere situatie een mooi kado! Goed idee!

Godelieve zei

Al veel links van de gastbloggers gezien die ik wil proberen, zoals deze ook weer. Mooi!!

~amy~ zei

Such a great project!

iene zei

alweer zo'n leuk idee. maar dan om kado te geven, want om regelmatig een dagboek o.i.d bij te houden (zelfs al is het maar 1 zinnetje) is aan mij niet besteed, ik ben al zó vaak begonnen (en heb het al even vaak weer opgegeven...).
maar het past natuurlijk wel goed in ons straatje: (www) leukidee-leukkado ;-) )
(foei iene, verzin je eigen leukidee-leukkado......)
(okee, okee...)

groetjes
Evelyn

Miek zei

geweldig idee, leuk in zo'n doosje

Sinikka zei

Geweldig leuk idee. Dank je voor het delen ervan.

Lenet zei

oo dat vind ik wel een heel leuk idee.

Mincka zei

30 december zette Dymphie een soortgelijke link. Heb die toen gemaakt en gebruik t echt elke dag. Leuk om te doen, zo'n klein berichtje van de dag van vandaag. Ben benieuwd hoe het volgend jaar zal gaan.

Dymphie zei

zoiets beginnen staat altijd nog op m'n lijstje...

Debbie Stip zei

oefff...wel een boel werk, ik weet niet of me dat zou lukken, maar het idee is eigenlijk wel aantrekkelijk en doet t ook goed als kadootje natuurlijk!
xxDebbie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails