zaterdag 31 juli 2010

zaterdag: hobbykamer-ideeDit bericht kopieer ik tot september iedere zaterdag naar boven. 


˚˚˚˚˚˚
Voor de RSSfeed-lezers (via Google-reader e.d.): het script met de linken verschijnt niet in de reader, kan er niets aan doen, sorry.  Dus om de linken die onderin staan te volgen zul je op het bericht moeten klikken...

˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚
31/7
Deze week een vakantiebericht van Inge, zij neemt geen hobbyspullen mee, maar is op zoek naar hobbywinkels in Londen. Dus als je kunt helpen, ga dan zeker even bij haar blog langs! 

˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚
24/7: 

Weer nieuwe vakantieberichten hebben 'deze is ook leuk' bereikt. Deze week van Marjolein en Anneke. Beiden bedankt voor de inspirerende logjes!

˚˚˚˚
17/7: Dit bericht kopieer ik tot september iedere zaterdag naar boven. Er zijn al een aantal leuke linken geplaatst met vakantieberichten, dank je wel Karin, Jolette, Aisling en Stempelientje!
Er staan ook wat reacties met linken bij het eerste bericht van 10 juli


˚˚˚˚˚ 
Ik ga op vakantie en neem mee...
Vandaag geen hobbykamer in beeld maar (vakantie)hobbyspullen. Zelf neem ik haast nooit hobbyspullen mee, dit jaar was een uitzondering en ik nam dit tasje met wat verfspullen mee. Hier lees je er meer over: klik.


Bij 'Deze is ook leuk' zijn we eigenlijk wel benieuwd óf en zo ja, wát jullie meenemen. Schrijf eens een berichtje op je blog en vul de 'Inlinkz' in, dan kunnen we allemaal een kijkje komen nemen :)
De Inlinkz blijft tot 1 sept actief, komende weken zal ik het bericht steeds op zaterdag naar boven schuiven, tijd genoeg voor veel linken dus :)


De linken staan steeds in het nieuwste zaterdag-vakantiebericht.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails