zaterdag 10 juli 2010

zaterdag: hobbykamer-idee

Dit bericht hopt tot september iedere zaterdag (of vrijdag) naar boven. Er zijn al een aantal leuke linken geplaatst, dank je wel Karin, Jolette, Aisling en Stempelientje!


˚˚˚˚˚˚
Voor de RSSfeed-lezers (via Google-reader e.d.) het script met de linken verschijnt niet in de reader, kan er niets aan doen, sorry. Even op het bericht klikken om de linken die onderin staan te volgen dus :)  Nu alleen nog voor elkaar krijgen dat het opnieuw in de RSS verschijnt... Meestal gaat dat vanzelf als je een bericht opnieuw publiceert, behalve nu dan :)


˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚˚


Ik ga op vakantie en neem mee...Vandaag geen hobbykamer in beeld maar (vakantie)hobbyspullen. Zelf neem ik haast nooit hobbyspullen mee, dit jaar was een uitzondering en ik nam dit tasje met wat verfspullen mee. Hier lees je er meer over: klik.

Bij 'Deze is ook leuk' zijn we eigenlijk wel benieuwd óf en zo ja, wát jullie meenemen. Schrijf eens een berichtje op je blog en vul de 'Inlinkz' in, dan kunnen we allemaal een kijkje komen nemen :)
De Inlinkz blijft tot 1 sept actief, komende weken zal ik het bericht steeds op zaterdag naar boven schuiven, tijd genoeg voor veel linken dus :)

edit: linken staan bij het nieuwste zaterdag-vakantiehobbykamer bericht

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ga niet op vakantie en neem dus ook geen hobby spullen mee.Maar de laatse keer dat ik gig was het op familie bezoek in de USA,namik geen hobby spullen mee,maar een heleboel hobbyspullen mee terug naar Nederland :)

Dymphie zei

@stempelientje
oh, maar dat zou ook een leuk blogbericht opleveren :)

Helmi zei

Ik ben al weg geweest en op mijn blog heb ik dat al laten zien.....
grt. Helmi

Anoniem zei

wat leuk! Spijtig dat ik pas in september op vakantie, maar misschien moet ik er nu al eens over beginnen nadenken, maar aangezien ik ga rondtrekken zal het heel erg beperkt blijven

Anoniem zei

Ik heb een blogberichtje gemaakt hoor Dymphie!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails