maandag 17 oktober 2011

wol verven

wil je ook eens  zelf wol verven met uienschil?
hier toont Biene hoe je te werk gaat.

8 opmerkingen:

Anneke zei

Leuke link!

Yvonne zei

Wat grappig! Wordt dat niet janken met zo'n uienschil onder je neus? Misschien nog wat extra kleuring aan je wol, ha ha! Je moet er maar weer opkomen, leuk!
Groetjes van Yvon

Helmi zei

Mooi, bedankt voor de tip. Heb ik vroeger ook gedaan met mijn zus. De schillen van walnoten zijn ook geschikt en geeft prachtige oker kleuren.

Miek zei

Mijn lieve zusje is eerder. inderdaad heb ik dit ook gedaan samen met Helmi.
Ik heb de strengen zelf gesponnen wol nog liggen .

tamiya zei

sorry dat ik hier even een berichtje neer zet. maar wil jullie heel graag linken aan mijn blog en ook een keertje mijn werk laten zien als dat kan, mag? maar weet niet waar ik dat moet vinden en doen??
mijn blog is tammelshobbyblog.bolgspot.com kunnen jullie me helpen? nogmaals sorry dat ik hier het berichtje doe. het werk wat ik hier zie is wel heel mooi :)

Dymphie zei

@tamiya Bedankt voor je berichtje.
Een beetje uitleg: op de hoofdpagina verwijzen we in principe alleen naar blogberichten waarin een uitleg voor een creatief-project/werkstuk beschreven wordt. Dus als je een keer een werkwijze, tutorial of lesje op je blog hebt, dan vinden we het leuk iets van je te horen, eventueel kan dan een link met foto geplaatst worden.

Op de 'Nu-jij!' pagina (zie link onder de blogkop) staan foto's van werken die mensen hebben gemaakt n.a.v. de linken naar tutorials die we op de hoofdpagina hebben. Dus als je een keer iets maakt met een van de linken, laat maar weten, dan kunnen we daarvan een foto met link naar je blog plaatsen.

Dymphie zei

met uienschillen kun je ook mooi 'papier' maken, vooral rode uien geven een leuk effect :)

Godelieve zei

Verrassend mooi resultaat!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails