woensdag 7 april 2010

FEEST!

***


Dit bericht blijft van 1 t/m 7 april bovenaan staan. Wil je de nieuwste berichten lezen, scroll dan naar beneden!


***

Jawel, bij 'Deze is ook leuk' houden we best van een feestje. De aanleiding? Hebben we eigenlijk niet nodig, maar vooruit: meer dan 50.000 pageviews vanaf september 2009 en afgelopen maart voor het eerst boven de 10.000 views in een maand tijd!


Dus we gaan tracteren :D



We (Audrey, Dymphie, Godelieve en Hermine) hebben alle vier een kadootje samengesteld voor een feestelijke loterij. Zoals je hieronder ziet hebben we heel verschillende keuzes gemaakt uit onze voorraden, variërend van stempels tot knoopjes tot lint tot een handgemaakte kaart. Misschien vinden de winnaars zelfs nog wel een kleine verrassing die niet op de foto staat in de envelop :)

Hoe doe je mee?
Laat vóór 8 april een reactie achter op dit bericht en je naam gaat in de hoed. We loten op 8 april en trekken dan 4 namen uit die hoed. De winnaars ontvangen ieder één van onze weggevertjes waaraan je je hieronder alvast kunt gaan verlekkeren!

***

Audrey's kado:

Deze leuke rubber zetti-stempel, mooie lieve stofjes, vilt, knoopjes, gave vilten kralen, hartjeslint, kant, bloemetjeslint en muziekpapier.
***

Dymphie's kado:

Een linnen zakje gevuld met 3 rubber stempels van ClubScrap, een strookje blanco labels, kant en geinige lintjes.
***

Godelieve's kado:

Dit schattige clear stempelsetje van Marianne Design samen met zacht groen geruit lint en bijpassende knoopjes en bloemetjes.
***

Hermine's kado:

Een unieke handgemaakte kaart, kant, papiertouw, rolodexkaartjes op atc formaat, bloemetjes, bijenwas (beeswax) korrels, splitpennetjes en, als klap op de vuurpijl, zo'n schattig metalen vogeltje zoals ook op haar kaart zit.

***

De moeite waard om een kans te wagen, niet?


Hoe doe je mee?
Laat vóór 8 april een reactie achter op dit bericht en je naam gaat in de hoed. We loten op 8 april en trekken dan 4 namen uit de hoed. De winnaars ontvangen ieder één van de weggevertjes waaraan je je hierboven alvast hebt kunnen verlekkeren!

updates:
enne... het is vandaag dan wel 1 april, maar dit is voor het echie hoor!
2 april:  al 55 deelnemers aan onze loterij, wow! We vinden het heerlijk dat er zoveel reactie zijn en het is natuurlijk nog leuker te horen dat dit blog zo gewaardeerd wordt en nog geweldiger te lezen wie er allemaal regelmatig langskomen! Alvast allemaal bedankt! 
Trouwens: Reclame maken voor ons feestje op je eigen blog mag ook, hoe meer zielen hoe meer vreugd! :)
(al verminderd dat dan wel weer je kansen op een van onze weggevertjes *lol*)
3 april, 14.30 uur: goeiemorgen! 'k kom uit m'n bed (nachtdienst, gaaaaaap) en zie 83 deelnemers aan onze loterij. Leuk, leuk, leuk! Als we de 100 halen gooi ik er gewoon nog een kadootje tegenaan :)  M.a.w. reclame maken vermeerderd nu weer je kansen *lol*
5 april, 8.00 uur: Goeiemorgen! Op weg naar m'n bed (nog steeds nachtdienst...) en ik zie dat de teller op 94 kanshebbers staat. Nog 6 erbij en ik moet het beloofde extra pakketje samen gaan stellen, joehoe!
Dat doe ik graag, dus kom maar op :)
7 april, 22.00 uur: goedenavond! Zohohooooo, 'k ben net terug uit Z-Limburg (heerlijk gewandeld, dank je wel :)) en zie 110 (!) deelnemers aan ons feestje. Lieve help, wat een boel, wat leuk, wat superkeigaaf! Dank jullie wel om te laten weten dat zo'n dagelijkse knutsellink in de smaak valt! Ik ga maar eens een tweede (of vijfde, net hoe je het bekijkt) pakketje bij elkaar scharrelen *lol*. 
Morgen in de loop van de dag wordt er geloot en maken we de winnaars bekend. Het zal wel ergens in de loop van de middag worden, hou het blog maar een beetje in de gaten :)



111 opmerkingen:

MarjanneS zei

Hiep hiep hoera!! Zowel voor het succes van de site als de verloting.

Sabia zei

Ik vind jullie site erg leuk en ik doe graag mee :)

linda zei

Natuurlijk doen we graag mee....toffe site waar ik regelmatig leuke dingen tegenkom...

grtjes linda

Eveline zei

Ik ben hier gekomen via het blog van Godelieve. Leuk blog. Vooral de diversiteit vind ik leuk. Ik zal me onder jullie volgers scharen.
Prettige dag,
Eveline.

Liesan zei

Verschrikkelijk! Ik heb even 10 minuten hier rongekeken en meteen al meer ideeen opgedaan dan ik in een jaar kan maken. Er zou een gezondheidswaarschuwing moeten bestaan voor sites als deze ;)

WEERspiegeling zei

Gefeliciteerd meiden met zoveel hits in zo'n korte tijd! Begrijpelijk natuurlijk, want hier is altijd wat leuks te zien, dus ga vooral zo door!
Graag doe ik mee met de verloting, leuke spullen allemaal.
Groetjes en alvast een fijn paasweekend,
Anita

Miek zei

Gefeliciteerd en met recht een druk bezochte site .
Zoveel leuke tips en nieuwtjes ,lesjes en weetjes !
Ga zo door!
Grtjs Miek

Judith zei

Gefeliciteerd! En wat een leuke verloting.
Ik zal maar bekennen nu, dat ik elke dag even kom snuffelen. En ik heb ondertussen al zoveel ideetjes opgedaan dat ik minstens 150 jaar oud moet worden, wil ik ze nog allemaal uitvoeren.

Fijne Pasen!

Groetjes Judith

Janine zei

wauw dames, de 50.000, dat verwonder me niets, want er staan vaak prachtige tips tussen, in elk geval proficiat en ga VOORAL door, want ik blijf komen. En jullie actie hierboven, erg leuk, daar zeg ik niet nee tegen :)) dus ik verdwijn nu ook in de hoed. groetjes van Jeany

Anoniem zei

Gefeliciteerd met het behaalde succes.
Elke dag kom ik even kijken naar de leuke en praktische ideeeen.

Succes ermee.

Annette

Belle2create zei

Ha meiden,
natuurlijk doe ik mee, altijd leuk, net als deze blog!
groetjes
Hedwig

Anneke zei

4 gedreven dames die voor ons al het werk doen (het internet afspeuren naar leuke dingen), dat vraagt om een groot DANKJEWEL!!

Daphne zei

Ik ben pas sins kort een volger van jullie blog, maar er staan zulke leuke ideeen en dingen tussen!

Zo kom je weer op andere blogs, en daar gaat je tijd...hahaha
Maar wel heel erg leuk!

Ik doe graag mee met de loterij!

Nora zei

Proficiat! Ik begrijp waarom jullie zoveel hits hebben. Jullie hebben zoveel goeie tips, het is iedere keer weer leuk om die allemaal te bekijken. Doe zo voort zou ik zeggen ;o)
Groetjes, Nora

Fenny zei

Wat weer een heel, heel leuk idee meiden om dit te gaan doen. Zo voor de Paasdagen en ja natuurlijk heb ik me al verlekkerd aan al dat moois. Altijd verlekker ik me al aan jullie super mooie creaties, zo dit is een "verlekker-aanvulling".

Hele fijne Paasdagen.

Liefs van fenny

Kimminita zei

Met plezier kom ik iedere dag langs en dan maak ik nu ook nog eens kans op een toppakket! Geweldige blog. Keep up the good work!

Margriet zei

Wat een leuk blog!!! Fijn dat ik hier terecht ben gekomen, ik ga jullie zeker volgen!!!!!

groetjes, Margriet

Anoniem zei

Ik kijk graag even wat voor leuke dingen jullie weer gevonden/bedacht hebben dus ga lekker zo door en gefeliciteerd met al die bezoekjes
Groetjes Anna

Stempelomi zei

Congratulations!!
And what a great idea! I will try....


Hugs, Beate

mariëtte zei

als dagelijkse bezoekster ben ik niet verbaasd dat jullie wat te vieren hebben. Geweldig wat jullie steeds verzamelen! Doe mijn naam maar in die (hoge?) hoed!

Thea's blog zei

Hoi
Van harte gefeliciteerd! Ik ben gek op feestjes en kadootjes dus wil ik graag meedoen. Ziet er ook zo leuk uit allemaal!
gr Thea

Anoniem zei

herzlichen glückwunsch zum 50.000der, hoffe den 100.000der macht ihr ganz schnell voll.

jeanette zei

Jaaaaa, een feestje. Leuk. En dan ook nog cadeautjes. Helemaal te gek.

groetjes Jeanette, en veel succes

Ellen Liefting zei

mee doen met een feestje is altijd leuk. heerlijk om inspiratie op jullie blogs op te doen. heerlijk om te zien dat jullie de tijd er wel voor vrij maken. groetjes ellen

Anoniem zei

Geweldig zoveel pageviews, maar als ik naar mezelf kijk vind ik dat aantal ook niet zo gek, jullie zijn zo inspirerend, helemaal top !
Dus tijd voor een feestje en doe dus ook graag mee met de loterij...
Gefeliciteerd en veel suc6 verder !

Rika zei

Gefeliciteerd dames,
toffe blog - doe zo voort!

Jolette zei

Wat een leuk feestje op 1 april!
Maar zonder gekheid, het is gewoon een inspirerende blog waar ik telkens weer een boel ideeën opdoe.
En dan mag ik ook nog in die hoge hoed om mee te dingen naar die leuke cadeautjes.....

Nancy Dooren ~ Nans zei

Dit is een leuk idee om een feestje te geven! Gefeliciteerd! En wat een gave kadootjes geven jullie weg!;-)

José zei

Ja!! Ik wil ook in de hoed! Gefeliciteerd met jullie verjaardag. Dit is de eerste keer dat ik hier ben. Hoe kan ik dit blog nou zo lang over het hoofd gezien hebben??

Anoniem zei

Ja ik wil ook meedingen naar deze leuke prijzen !

Groetjes,

Delia

delia.klop@planet.nl

Renske Creatief zei

Wauw wat leuk!! Gefeliciteerd. Ik wil wel een gokje wagen :)

Groetjes Renske

luna zei

Bedankt voor de vele tips die we reeds kregen en voor de vele tips die hopelijks nog zullen volgen. Jullie doen schitterend werk.

Els zei

Gefeliciteerd, dames! Voor een feestje (en kadootje) ben ik altijd wel in de stemming ;) Doe vooral zo verder, deze blog is fantastisch!

Hella zei

Hieperdepiephoeraaaaaaaaa..Van harte gefeliciteerd met zoveel bezoekers, maar eigenlijk helemaal niet verwonderlijk...want er is hier elke dag wel wat nieuws te zien en te ontdekken. Ga zo door dames, want ik vind dit toch leuk...

Caro's Kaartjes zei

Wat een leuk feestje zeg!
Het is al een feestje om iedere keer van die leuk ideetjes door te krijgen en nu kunnen we dan zelfs een cadeautje winnen.
Geweldig dames! Mijn complimenten voor jullie leuke blog.
groetjes van Caro

Anita zei

Geweldige prestatie en zeker ook meer dan verdiend!!

Nou wie wil er nu niet een leuk cadeautje winnen???
Dus gooi mij ook maar in die hoed.

Succes!

Ellie Knol zei

Gefeliciteerd! En veel succes in de toekomst!

Willy's creations zei

Mooie blog..schitterende creaties.

Groetjes,Willy

Unknown zei

Wow, het lijkt me zo leuk om iets creatiefs van jullie te krijgen. Ben een fan van jullie werk. Ben ook wel eens een tikkie jaloers op wat jullie maken, dus hoop ik dat ik win.

Catharina Maria zei

Ik loop drie maanden achter met het lezen van de blogs door ons verblijf in Portugal , maar voor een feestje ben ik wel in .
Alle cadeautjes zien er prachtig uit !!
Dus allemaal gefeliciteerd hè !!
Lieve groet Rini

Carla Snijders zei

We gaan gewoon meedoen !!!! Bedankt voor alle leuke ideeën, ga zo door......

Terry zei

Altijd leuk een give away!! Zoveel inspiratie en ideeën, bedankt voor de vele leuke berichten.

Anoniem zei

Wil Oskam zegt:
Helemaal leuk om kans te maken op zullen leuke dingen.
Het is zo ie zo al een feestje iedere keer om op deze site te kijken wat voor leuks jullie weer gevonden hebben. Ik hoop er nog veel te komen. Bedankt!

Karin zei

Gefeliciteerd met zoveel bezoekers op jullie blog. Ik neem iedere dag een kijkje en sta iedere keer weer versteld van alle leuke ideeen. Jullie blog is echt heel inspirerend!

Gr. Karin

niekolken zei

ik doe mee,kwil in de hoed!!!!!joepiejeee!!!!proficiat met jullie blog!!

Aleida zei

Whow, jullie weten wel wat mooi is! Maar dat wisten we al, natuurlijk. Zoveel tips en ideeen tover je niet zomaar uit een hoge hoed.
Ik doe graag mee, en ook als ik niet wil zal ik hier nog regelmatig te vinden zijn voor de leuke ideetjes.
groetjes

Bettie zei

Wat leuk, ik doe graag mee. Gefeliciteerd trouwens met jullie mijlpaal. Ik kijk hier iedere dag en vind het geweldig.
Groetjes

Anoniem zei

Wat een geweldig idee!
Ik ben nu ook al een tijdje een trouwe volger van deze blog. Elke keer is er weer een nieuw leuk idee.
Proficiat met het aantal pageviews, mogen er nog velen volgen! ^^
Groetjes, Myriam

Caroline zei

Tuurlijk doe ik mee als vaste "klant" ! Jullie blog is al een succes en ga zo door !!!
Groeten Caroline

Monique Kools zei

Hey wat leuk dat jullie zo'n speciale candy hebben.
Doe graag mee met de verloting.
groetjes en ga vooral door met het speuren naar leuke, speciale dingen, Monique Kools

Janny zei

Wat leuk, een jaar al weer! Gefeliciteerd!

Anoniem zei

ik doe graag mee!!

en gefeliciteerd natuurlijk

tineke r

Surfbunny zei

These are great prizes, I'd love to win one by Dymphie. I love all your blogs and that you share, Thanx, Surfbunny

Anoniem zei

wat leuk zoveel views en dat in zo'n korte tijd. zover ben ik nog lang niet met mijn blog.
succes verder grtjs Jacqy Ewalt

http://vanstempeltotkaart.web-log.nl/

Angenita zei

Geweldig zeg zoveel vieuws! Ik neem hier ook graag een kijkje, hier vind je altijd een leuk idee.

COSTAR zei

Gefeliciteerd, zoveel pageviews.. Succes verder en nog many page views.. Colinda

HermaF zei

Gefeliciteerd!!!
In princiepe moeten wij een cadeautje aan jullie geven want het ist fantastisch wat er op deze blog te zien en te beleven is.
Groetjes en verder zo!
Herma

Yvonne zei

G E F E L IC I T E E RD !!!!
Met zoveel belangstellenden voor "Deze is ook leuk". Dat heb je, met zo'n leuk blog!
Groetjes van Yvon

Tineke zei

Gefeliciteerd.
Een tijdje terug toevallig hier terecht gekomen en sindsdien een trouwe bezoeker. Ik doe graag mee!
Groetjes Tineke

TIneke zei

Zie ik net dat er al een Tineke voor mij is geweest dus voor de duidelijkheid dan maar Tineke2.

annanelscreatieveweblog.blogspot.com zei

Meiden, ook al zul je niets winnen, dan is het meedoen al leuk genoeg. Leuk toch???
Ben benieuwd wie er uit de hoge hoed komt. Jullie zijn een lekker stel met z'n vieren. Goede Paasdagen!!!
Groetjes, Anneke Methorst

Yolanda zei

Tjonge, wat is het gezellig hier, ik blijf iedere keer plakken... Nu helemaal met deze kansen.
Groetjes, Yolanda.

Alice zei

Wat lief dat jullie dit zo doen! Ik ben een fan van jullie blog!

Jeannette v.D. zei

Gefeliciteerd met jullie succes dames ! ik kijk ook regelmatig op dit blog want hij/zij is gewoon leuk !!
groetjes,
Jeannette van Dongen

Anoniem zei

He wat leuk, ik ben net een beetje aan het surfen op een paar blogs en kom een leuke loting tegen.

Groetjes Monique Rood

Ingrid zei

Gefeliciteerd dat dit blog zo'n succes is. Dat dat terecht is is wel duidelijk.

Groetjes, Ingrid

Anoniem zei

wat een leuke site en leuke ideetjes ...waar ik wel weer eens ga kijken zeker weten...ant te veel om in 1 keer te lezen...enh blijf jullie zeker volgen.....liefs marion

Sija zei

Gefelciteerd meiden! Ik kom ook altijd even kijken voor leuke linken.

Rieni zei

gefeliciteerd met jullie enorme aantal bezoekers, dat is zeker een feestje waard. En als ik dan de cadeautjes zie...........die zijn stuk voor stuk helemaal leuk.

verder nog heel veel succes met dit leuke BLOG

Anoniem zei

Feestje.....op naar de 100.000 vieuws. Het is altijd een feestje om hier ff op jullie blog langs te komen...leuke tutorials etc.

Ik reageer bijna nooit op iets op een blog,omdat je vaak zelf een link moet zetten naar jezelf...en ik heb geen blog, dus dan is dit extra leuk.
Groetjes
Carla

Anoniem zei

Dames, geweldige blog! ik geniet ontzettend van de leuke tips en ik ben nu net helemaal vrolijk van de met zijde geschilderde paaseieren (of het bijbehorend muziekje LOL)

Ga zo door!

Christianne zei

Gefeliciteerd!

Jullie hebben het ook verdiend.
Hele leuke ideeën.

Groeten en veel succes met de voortzetting van de site,
Christianne

Inge Kolstee zei

Gefeliciteerd met dit succes. Het is dan ook een erg leuk blog en ik kom regelmatig even kijken. Ga vooral door;-)
En een superleuk idee zo'n loterij.

Groetjes, Inge

Gerdy zei

50.000!! Wat een aantal! Gefeliciteerd met dit succes. Het is dan ook een hartstikke leuke site! En natuurlijk doe ik graag mee met deze leuke loterij.

Inge zei

Wat een leuke blog! Was me nog niet opgevallen. Inderdaad, wat veel views al! Nou, ik doe graag mee met de loterij hoor!

Groetjes Inge

Trix zei

Wat leuk zo'n traktatie!
Ik doe graag mee, hoor.
Maar ik kan echt niet elke dag langs komen, want dan kom ik aan zelf hobbyen niet meer toe. LOL

Gefeliciteerd met deze mijlpaal door

Trix

Annemieke zei

Niet gek, zoveel vieuwers! Dat heb je met zo'n geweldig blog! Zo veel inspiratie en te leren iedere keer. Heel erg bedankt voor jullie moeite om anderen mee te laten genieten. Nu ook weer met en kado erbij, helemaal leuk!

karin zei

Wat een gezellig bericht. Het is natuurlijk altijd leuk om iets te winnen, maar jullie blog geeft vooral veel inspiratie.

Joozz zei

Hoi,
hier doe ik graag aan mee hoor. Ik volg jullie nu al een tijdje en vind dat jullie super leuke ideetjes verzamelen hier.
Groetjes, Josette

Veerle zei

ik leerde deze blog kennen via de blog van Godelieve. Super leuk en leuk dat jullie ons laten mee feesten!

groetjes
Veerle

paula zei

Leuk hoor een verloting , daar zeg ik geen nee tegen.
Jullie ideeen zijn ....Leuk.....

groetjes Paula

Renilde zei

Mooi blog met fijne ideetjes. Ik kom zeker nog langs! Ik vind het natuurlijk ook heel leuk dat jullie een loterij doen, kans op iets te winnen is altijd plezant...
groetjes van Renilde

Anoniem zei

Geweldig goede ideeen en een mooie blog.Maar helemaal super dat ik een kansje mag wagen met jullie loterij mee te doen.SUPER hoor.
Veel succes met alle ontwerpjes enz.
Maria 42.

Unknown zei

Van die 50.000 views heb ik er ook een aantal op mijn naam staan. Ik kijk zeker 4x per week, want er is zo veel leuks te vinden op jullie blog! Ik hoop dat jullie er nog lang mee door gaan ;-)
Groet Hannie

Annes Art zei

Proficiat, ik kijk zowat dagelijks wat er weer voor nieuws op staat .Schitterend wat jullie bij elkaar rapen;o))

Anoniem zei

Het is hier al zo leuk en zo inspirerend en dan zitten we nu ook nog 'gezellig' met z'n 86 en in die ene hoge hoed.

Hoe leuk wil en kan je het hebben met pasen ?

Bedankt voor de site waar ik vaak te vinden ben en deze actie is helemaal om happy van te worden.

Groetjes Kaat.

Wilma zei

Ik wil ook wel in die hoge hoed voor die leuke cadeautjes! Jullie blog vind ik erg leuk en ik betrap me erop dat ik elke keer weer nieuwsgierig ben waar jullie weer mee gaan komen! Ga zo door! Groetjes Wilma M.

Marie-claire zei

Gefeliciteerd!!
Ik neus graag rond op jullie blog en hoop dat nog lekker lang te doen!
Gooi mijn naam ook maar in die Hoge Hoed...............

Groetjes Marie-claire

Paulien zei

Kadootjes zijn altijd leuk!
Jullie blog is op zich al een kadootje om geregeld even naar toe te naar toe te "hoppen":-)

Ga zo door, ladies!

Vrolijke stempelgroetjes
Paulien

Anoniem zei

leuk jullie wedstrijdje en jou blog sowieso je staat bij mun favorites gr jeanne van den elzen ik heb geen blog maar wel een emailadres vandenelzen@home.nl

Jennie zei

Gefeliciteerd met zo veel lezers! Wat een leuke kadootjes geven jullie weg. Ik loot natuurlijk graag mee! Op naar de volgende 50.000

sneksniltje zei

Ik kom hier voor het eerst op jullie blog en amai, met groeiende verbazing heb ik jullie schitterende werkjes en ideetjes bekeken. Jullie blog sla ik alvast in mijn favorieten op. Wat 'n creatieve ideeën hebben jullie! En de toffe loting, daar doe ik heel graag aan mee !
groetjes, sneksniltje

Klaartje zei

Wowie! Gefeliciteerd!!! Ik kom regelmatig langs om te kijken wat voor leuks jullie weer gevonden hebben! :)

Sue McGettigan zei

Wow, these are so fun, makes me wish I could read Dutch/German to know what's going on here :)

Lineke zei

heb jullie site net ontdekt, Wat geweldig om ideetjes op te doen, al die verschillende technieken.
Op z'n Gronings gezegd, "een echte "snuuster" site ! Heb hem gekijk bij mijn favorietne gezet.
groetjes Lineke

Sigrid zei

Wow wat een leuke verloting. Gek op prijzen ben ik altijd. Gefeliciteerd met jullie leuke blog. Nog een paar nachtjes en dan is het weer op naar Zeist.


groetjes en succes Sigrid

Unknown zei

Proficiat met jullie leuke blog, ik doe graag mee aan jullie wedstrijd!
Groetjes

Ine

Conny zei

hallo creatief 4-tal,
leuke site! en wat veel schitterende bedenksels/maaksels !!! 'k ga vaker kijken, zeker weten.
( kwam op jullie site via Jolette's blog )
Succes en ga zo voort ... Conny

Hermien (Sproet) zei

He, hoera, ik kan er nog bij!! Een beetje inschikken allemaal, dan pers ik me nog net bij die eerste honderd ;)

(met dank aan Anneke, die me alert maakte, want ik was anders vast weer net te laat geweest!)

Ga vooral door met deze site, hartstikke leuk, inspirerend en creatief!

Groet, Sproet

Christianne zei

Hallo,

Wat een leuke loterij!

Ik wil jullie hierbij ook bedanken voor de leuke en inspirerende linken.

Groetjes van Christianne

Chriss Rollins zei

Please add me to the draw I will add a link to you.

Good luck for the future with your blog.

Chriss x

Lidia zei

Jeetje wat veel reacties!! Dat is een goed teken voor juliie...
Toch wil ik nog een kasje wagen, want het zijn zulke leuke, maar vooral inspirerende pakketjes! Past goed bij deze inspirerende blog!!

Saskia zei

Gefeliciteerd met al die views! Ik doe graag mee met de loterij, jullie hebben prachtige kadootjes samengesteld. Ik ben ook al een tijd lang volger van dit leuke blog en hoop dat jullie er nog lang mee doorgaan.

Joanna zei

What gorgeous gifts in your party bags! I'd love to win one, please put me in with a chance.

Lovely blog!

Jo

http://truutske.blogspot.com zei

Wat 'n gezellig idee en wat zullen jullie er 4 van ons blij mee maken. Niets is zo leuk als heel onverwachts een prachtig kado-tje in ontvangst te mogen nemen.
En...het zijn niet zomaar kado-tjes. Hartstikke leuk samengesteld dames net zoals jullie blog waar ik graag 'n bezoekje aanbreng en er veel van kan opsteken. Hoop dat jullie hier nog erg lang mee door gaan. Een van harte proficiat dames voor jullie is dus wel op 'n plaats .
Groet, Trudie

Jenni zei

Hello Dames,
Gefeliciteerd met alle kijkers! Dat verdienen jullie, zoveel leuke ideen hier!

Bedankt voor de kans om een hele leuke prijs te winnen. Ik vindt het al heel een cadeau om hier te komen kijken, ik heb al zoveel leuke dingen gezien.

Succes verder!
Jenni

missvanham zei

VAN ♥ gefeliciteerd♥
wat een mooie cadeaus geven jullie weg. ik doe graag mee.. ♥

Yvonne Rijk zei

Wow, wat een gaaf blog, ben via via hier terecht gekomen en doe op de valreep nog even mee met de candy want die ziet er super uit.
succes verder met het blog en ik kom zeker vaker langs.
Groet van Yvonne Rijk.

Unknown zei

Wat een leuke actie. En ook al zo'n leuk blog. Jullie doen het goed, ga zo door.

Rosie zei

This is such a lovely post - well done girls! So many lovely ideas and so much inspiration! =)

Tricky zei

oeps, was een paar dagen in marrakech en zie nu pas jullie loterij... word ik nog aanvaard als nr 111?!
in elk geval proficiat met jullie interessante creatieve blog... heb al veel ideetjes opgedaan hier, zo leuk!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails