dinsdag 16 september 2008

Åshilds krullen

Het vorige verichtje was van Audrey, Een superleuke link naar een lesje zelf stempels snijden. Audrey gaat regelmatig linken plaatsen op 'Deze is ook leuk', net als Hermine. Ik ben reuzeblij met de hulp en samen hopen we lekker van alles wat aan linken bij elkaar te sprokkelen. Misschien vanaf nu iets vaker dan 1x per week een nieuwe link!
Audrey en Hermine: "Van harte welkom en zet 'm op!".

****



Op naar Noorwegen: Fredagsutfordringen

Åshild is een Noorse die regelmatig lesje op haar blog zet. Deze is weer erg leuk, krullen maken in een art journal. Zo slim bedacht, je moet er maar net opkomen. Natuurlijk ook te gebruiken op allerlei andere werkstukken.
Het blog is voornamelijk in het Noors, maar de foto's zijn zo duidelijk dat dat amper problemen oplevert. Bovendien schreef Åshild me dat ze dit lesje in het Engels zou gaan vertalen.

Klik op de bovenste foto om naar haar 1ste krullenles te gaan en op haar naam voor het blog zelf, met nog veel meer lesjes in krullen en allerhande ander leutigs (ook lekker kliederen, een meid naar m'n hart *lol*) .

5 opmerkingen:

Mieke zei

Oh wow wat een supergaaf blog!! Bedankt Dymphie!!

Audrey zei

Schitterende blog! ik weet zeker dat ik hier iedere dag een bezoekje breng!

"MOI" Freubel zei

Wat een leuk blog dimphie !
Nu ik mijn teken-tablet binnen heb moet zoiets volgens mij digitaal ook lukken.
Ik ga 't eens proberen :-)

Catharina Maria zei

Zij heeft het voor elkaar gekregen dat ik in ieder geval de kaft van een "journal" gemaakt heb. Het is nu al een favoriet van mij ! .

Becky zei

Wow! This is brilliant! I love the doodling and the writing!
Love Becky xx

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails