vrijdag 15 augustus 2008

Greetje vT

Geen blog ditmaal maar een link naar de Flickr-account van Greetje vT. Mateloze bewondering heb ik voor mensen die zo met een fotobewerkingsprogramma kunnen omgaan als Greetje. De prachtige droomlandschappen die zij ontwerpt, zoiets te kunnen, daar kan ik alleen maar van... ja, dromen.
Een paar regels van Greetje:

Ik ben Greetje en woon in het oosten van het land.Wat ik voorheen life deed, kaarten maken, doe ik nu iegenlijk digitaal. Ik hou gewoon van mooie plaatjes, maar had genoeg van de eeuwige rommel als, verf, papier, lijm, stempels, ponsjes...noem het maar op. Kasten vol spullen, zelfs tot in de schuur! Ik ontdekte de digitale kunst op internet en dacht....wat jij kunt, kan ik ook. Zo ben ik begonnen met een programma dat mijn man ooit al eens voor mij gedownload had. Photoshop, maar met een andere naam. Daar werk ik altijd nog mee. Heb verder geen aanvullende programma's of filters......veel 'handwerk' dus. Ik doe ook weleens een opdrachtje.Soms ben ik dagen bezig aan een werk, soms een paar uur. Heel verschillend. Luchten en lichten houden mij weleens lang van de straat:)))
Veel kijkplezier en schroom niet een 'comment' te geven.


Nu ben ik de moeilijkste niet, maar verf, papier en lijm rommel noemen, ik weet het niet hoor *lol* In ieder geval, als je haar Flickr profiel leest zie je dat ze het over spelen heeft... digitaal schilderen zal ze bedoelen... Ruisdael is er niets bij:
Zucht, doe mij vannacht zo'n droom:

En wat nu zo leuk is, ook voor een haakwerkje draait Greetje haar hand niet om:


Kortom, een aanrader om eens door Greetjes foto's te struinen en vergeet niet om een reactie op haar werk te geven!


2 opmerkingen:

Godelieve zei

Ik was zodanig onder de indruk van wat ik daar zag, dat ik vergat je te bedanken voor de link. Schitterende dingen maakt ze!

Linda zei

fantastische afbeeldingen! En ik weet wel het een en ander van photoshop (heb paar jaar signatures gemaakt) Dit heeft ze echt heel mooi gedaan.
Haken is niet helemaal mijn ding, maar dat haaknaaldtasje is wel handig!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails