donderdag 30 september 2010

Druk druk

iedereen is druk met het opsnorren van nieuwe links, tutorials, dus ik dacht, laat ik er ook nog ééntje zoeken...


Ik kwam dit blog tegen , (ja dezelfde als van die leuke bolletjes die eerder langskwam...) en vind daar allerlei leuke tutorials, o.a. deze voor een mini-journal...

Simpel om te maken, leuk om te geven (denkend aan de komende feestdagen)


Klik hier voor de beschrijving en kijk vooral ook lekker rond op het blog!

Verder wil ik iedereen bedanken voor het meelezen/kijken en de enthousiaste reacties, wie weet doen we nog eens vaker een gastblogje!

Hierbij nog wat sites die ik graag bezoek:

Het ikea hackblog een blog waarin mensen laten zien wat ze met ikea producten kunnen doen (verkijk je niet op de wat saaie lay-out, er staan leuke dingen bij!)

De site van 101 woonideeën met daarop ook zelfmaak ideetjes

Voor brei-sterren garnstudio een site met allerlei patronen.


Buiteninspiratie, een site van Seasons voor allerlei tuin dingen of gewoon lekker ´sneupen´ (voor wie niet weet wat sneupen is: rondsnuffelen)

Hier nog een site waar allerlei technieken staan met waterverf zoals bijv. deze achtergrond!Verder nog blogs van dames die creatief zijn met interieurdingen zoals

La Flotte


en

Sandra Maakt!verder natuurlijk nog..Deze dames hebben allen ook een winkeltje met zelfgemaakte spulletjes, ook leuk om in rond te snuffelen (nee, nee, ik heb helaas geen aandelen :D)

Voor wie graag een kaartje legt: gamesquare !

Ik hoop dat jullie je vermaakt hebben met alle tips (ik zeker ook met alle vaste -en gastbloggers!!)en natuurlijk tot ziens! Bedankt voor de mogelijkheid om hier te gastbloggen, ik vind/vond het een grote eer! Hierbij draag ik het stokje weer over aan de ´vaste crew´

Tot gauw!

5 opmerkingen:

Jeany zei

nou sproet, jij dacht ik ga eruit met een knap, ik weet neit waar ik allemaal moet kijken, prachtig hoor. zijn wij blij dat we het zoeken ff kunnen opgeven niet waar? :)0 alhoewel, ik weet niet hoe het me jou is maar ik blijf zoeken :)) doeiiiiiiiiii en thanks voor deze uitsmijter.

Hermien (Sproet) zei

haha, ik had gewoon nog teveel dingetjes toen ik eenmaal rondkeek wat ik er nog bij zou zetten als afsluiter ;)

Sowieso laat ik me nog regelmatig verrassen door google (een woord intypen en dan op afbeeldingen zoeken..erg leuk!)

Groetjes, Sproet

Anneke zei

Wat een rij superleuke linken nog als afsluiter!! Allemaal even mooi, bedankt Sproet!

Dymphie zei

wat een boel linkn nog op de valreep, dank je wel :)

Sandra zei

En met dank voor het plaatsen van mijn link, wat leuk! Mijn webwinkel heb ik gesloten, maar ik blijf al mijn maaksels op mijn blog plaatsen, ik heb inspiratie te over!

Groeten, Sandra

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails