zondag 19 oktober 2008

Johanna's enveloppenboekje

Als je net als ik alle versierde enveloppen bewaard, weet je op den duur niet goed meer wat ermee te doen. Johanna heeft de ultieme oplossing!




Samenbinden in een boekje!

Dit zegt Johanna er nog over: "i bound them with the ibi-click, but the zutter would even allow to make thicker ones..."

Klik op de foto om nog een enveloppenboekje te zien en op haar naam om een bezoekje te brengen aan de rest van haar blog (Duits-Engels), ook heel erg de moeite waard.


dinsdag 14 oktober 2008

Tutorial: Art Journal page by Suzan Buckner

Ik vind het helemaal leuk om Art Journal pages te maken. Voor de nieuwsgierige onder jullie hoe je zo iets aanpak raad ik je aan om deze les van Suzan Buckner eens te volgen.
Succes!

zondag 12 oktober 2008

Achtergronden met plasticfolie door ArtfulMama

Een leuke achtergrondtechniek van 'The artful mama' met plasticfolie en verdunde inkt/waterverf/glimmermist in spritzflesjes.


Mooi effect hè? Klik op de foto voor de uitleg (engelstalig, met veel foto's). Neem ook een kijkje op de rest van haar blog, echt de moeite waard! Klik

vrijdag 10 oktober 2008

Appleheads boekenlegger

Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. De werkwijze voor een eenvoudige en handige boekenlegger met elastiek, voor als het boek in de tas mee moet, vind je bij Applehead.


Slim ding hè?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails